Leveransvillkor

Utöver priset ska du betala eventuell fraktkostnaderna beroende på vilket fraktalternativ du väljer. Normalt tillkommer inga ytterligare avgifter.
Vi förbehåller oss rätten att stryka ej leveransbar vara från din order med prisavdrag för densamma. Önskar du beställa annan, likvärdig vara, är detta att betrakta som en ny order. Om du önskar avbeställa en vara på grund av dröjsmål med leveransen, är detta möjligt att göra fram till dess att varan effektuerats (se under ”Avbeställning” under köpvillkor). När du gör din beställning framgår också vilket leveranssätt, som du valt detta påverkar också leveranstiden. Vi förbehåller oss rätten att leverera varan inom de 30 dagar konsumentköplagen ger oss. Klarar vi inte detta har du självfallet rätt att häva ditt köp. Delleveranser sker endast på din begäran och medför ytterligare fraktkostnad för dig. Det är ditt ansvar att se till att adressen, som du angett vid beställningstillfället, är korrekt. Leverans sker endast inom Sverige, såvida inte annat avtalats i förväg.

  • Beräknad leveranstid står på respektive produkt (reserverar oss för ev. fel och avvikelse)
  • Specialorder levereras efter överenskommelse och innebär att köparen avsäger sig ångerrätten. Reklamation och garanti gäller som vanligt

Tillbaka till köpvillkor