Innomount Montage

Innomount Snabbmontage 34mm Blaser en-del - beställ på nätet - Fördelar med Innomount:innovativrepeterbarrobustlättlåg bygghöjds
Available
Innomount Montage

Innomount Snabbmontage 34mm Blaser en-del

Innomount
2 956,00 kr
Fördelar med Innomount:innovativrepeterbarrobustlättlåg bygghöjdsnabb installationmångsidigt  
Innomount Snabbpicatinnyskena Blaser en-del - beställ på nätet - Fördelar med Innomount:innovativrepeterbarrobustlättlåg bygghöj
Available
Innomount Montage

Innomount Snabbpicatinnyskena Blaser en-del

Innomount
50-PT-20-00-800
2 956,00 kr
Fördelar med Innomount:innovativrepeterbarrobustlättlåg bygghöjdsnabb installationmångsidigt  

Varför ska jag välja Innomount?

Innomount testvinnande montage och ringar är designade snyggt, är högkvalitativa samt innovativa. Innomounts montage för Blaser testades under 2016 och då fick de bäst i test på bland annat deras låsning och säkerhet. Innomount QR Sadelmontage är kända för att ha en säker och snygg låsning där armarna är infrästa i basen på montaget och armarna fäller man in i motsatt riktning, detta gör att montagen är mer eller mindre omöjliga att öppna oavsiktligt.

Vilka är det som tillverkar Innomount montage?

Personerna bakom Innogun och som tillverkar Innomount kommer från Blaser. Anledningen till att de började tillverka egna montage var att de behövde fästen till sina egna Innogun vapen. Då deras montage och ringar har så hög kvalitet så ökade efterfrågan och idag har det ett mycket brett och fint sortiment som täcker stora delar av marknaden.

Vilka olika typer av montage och ringar tillverkar Innogun?

Dom tillverkar både sadelmontage och tvådelade montage. Deras breda sortiment gör att det finns fästen för ett mycket brett utbud av vapen. Fästen och montage finns till bland annat Blaser, Merkel Helix, Sauer 404, Sauer 303, Tikka T3 samt självklart till Weaver och Picatinny. Innomount har även ett brett sortiment av taktiska med utbytbara och vändbara ringar vilket ger montaget en varierande lutning som passar utmärkt vid långhålsskytte.

Produkt tillagd i önskelista
Produkt tillagt till jämföra.

Vi använder oss av cookies Sekretess