DDoptics Eyeforce Pro High Contrast Visa större

DDoptics Eyeforce Pro High Contrast

EyeforceProHC

Ny produkt

Leveranstid 1-3 vardagar

2 795,00 kr Inkl. moms

-0%

Ord.pris

Lägg till i önskelistan

Mer information

För dåliga ljusförhållanden .
Ballistiskt skydd ANSI Z87.1
Åtta bas Korrigerings - Optik
EN 166
SV 172 Z
Huvudband - borttagbar
PPE-direktivet 89/686 / EEG
Certifierade UV-skydd 100%
Godkänts som skyddsglasögon
Hög Kontrast filter för Sportskytte
Hög kontrast för körning i dåliga ljusförhållanden


DDoptics Eyeforce Pro
Bästa Säkerheten och en innovativ design kombinerat med den briljanta optiken från DDoptics. Perfekt syn är inte bara lyx, men också en nödvändighet. DDoptics Eyeforce Pro solglasögon med distorsionsfri bildkvalitet, liksom filtrering av störande, skadliga eller bländande ljusvåglängder.

Utformning av Eyeforce Pro
Elegans i en ovanlig kombination. Å ena sidan är Eyeforce Pro solglasögon eleganta som en italiensk modeaccessoar, a andra sidan erbjuder Eyeforce pro ett av de bästa skydden på marknaden för dina ögon.

ballistiskt skydd
Extrema situationer är inte rent hypotetisk men troligt. Från sport eller bilkörning, olyckan snabbt framme. Det är i detta ögonblick säkerhets begreppet Eyeforce Pro solglasögon kommer in i bilden. Linserna är tillverkade i hög kvalitets polykarbonat, Glaset näst intill okrossbart och kan motstå flygande skärvor av metall och små ballistiska projektiler. (Ballistic Kapslingsklass ANSI Z87.1) Den särskilda ramen av glasen förhindrar effektivt att linserna inuti kan slås ut i riktning mot ögat. Glasögon, ramar och sidostängerna erbjuder ett komplett skydd mot sido penetration av splitter och projektiler. Näskuddarna är breda och mjuka och skyddar din näsa genom att fördela kraften likformigt över hela ramen. Selektiv filtrering tar bort störande,skadliga eller bländande ljusvåglängder.

UV-filter
uppfyller standarden: DIN EN 166; EN 172 för glasögon. Polarisator är en viktig egenskap för bilister och tar bort reflektioner av instrumentbrädan på vindrutan. Blandningseffekter reduceras avsevärt. Oönskade reflektioner från slät, icke-metalliska ytor (till exempel, vatten, glas) kan undertryckas med ett polariserande filter. Polariseringsfiltret gör att de reflekterade ljusvågorna undertrycks, så att den opolariserad bakgrunden inte överglänses av reflektionerna. Sålunda är det t.ex. möjligt att dölja irriterande reflexer på fönster eller vattenytor. Det gröna i avbildningen av bladverk och gräs förbättras på grund av att polarisationsfilter delvis undertrycker störande (blå) reflektioner av himlen. En blå molnfri himmel polariseras delvis. Med hjälp av polariseringsfiltret blir helhetsintrycket av himmelen mörkare och visas i en hög färgkontrast. Vita moln visas tydligare mot blå himmel. Effekten blir mindre beroende på vinkel och är inte särskilt stark vid 90 grader i förhållande till solen

Hög - kontrast filter

Kontrasten i bilden förbättras genom selektiv filtrering av praktiskt taget alla korta (blå) våglängder. Detta upplevs med dessa linser i en mycket ljus, bild med hög kontrast utan blå komponenter och bilden får en gul nyans. Skyttar och militära enheter väljer denna typ av glas för användning vid tävlingar eller i strid. Likaså är Hi-Contrast glasögonen bra för svåra ljusförhållanden som kan uppstå vid körning. Glasögonen sprider ut ljuset så på ett positivt sätt, vilket resulterar i betydligt mindre ströljuseffekter och bättre ljusövergångar. Även i dimma har hög kontrast filter en positiv effekt. Dimma stör inte bara på grund av bristen på insyn utan också på grund av kortvågiga ströljus. DDoptics Eyeforce Pro HC glasögon filtreras nästan allt ljus med korta våglängder från det blå området bort.

Optik korrigeringar
En så kallad åtta bas korrigering och en optisk center garantera absolut förskjutningsfri återgivning av bilden. Bakgrund: Linsen på din Eyeforce Pro är starkt krökt i syfte att säkerställa ett högt sido-skydd för dina ögon. På detta sätt skyddar dina okrossbara glas även mot sido kolliderande projektiler och splitter. Krökta linser skulle emellertid leda till en stark distorsion, om detta inte rättas till på ett effektivt sätt. Av detta skäl varierar materialtjockleken på en lins vid olika punkter. Korrigeringen beräknas så effektiv att även med en laserstråle kan inget utträde detekteras när i ett försök att böja laserstrålen med en lins av Eyeforce Pro. Denna optiska egenskap är särskilt viktig för att användas som skjutglasögon och av säkerhetstjänster.

Omdömen

Betyg 
2016-10-21

Mycket imponerad

Har använt dessa ett tag nu och de är riktigt imponerande med en fantastisk kontrast, man ser som mycket tydligare och skarpare samtidigt som jag upplever att den samtidigt tar bort bländande ljus. Kom med en nackrem som ver lite najs.

    Skriv din recension!

    Skriv din recension

    DDoptics Eyeforce Pro High Contrast

    DDoptics Eyeforce Pro High Contrast

    Path: > > > > DDoptics Eyeforce Pro High Contrast