Kikare

Information

Nyheter

Kikare Det finns 524 produkter.

Underkategorier

 • Handkikare

  Handkikare för alla tillfällen

  Handkikare är bra att ha när man är ute i naturen och det är väl värt att investera i en som har en hög kvalitet. Titta igenom sortimentet av handkikare här hos Targetoptics och se själv vad som passar dina behov. Oavsett om du planerar att jaga, skåda efter fåglar eller bara beundra naturen är en handkikare mycket bra att ha med sig på vandringen. Här kan du hitta en enorm mängd handkikare från många olika märken. Utbudet erbjuder stor variation och du kan hitta allting från enklare produkter till handkikare av en ytterst hög kvalitet som kan uppfylla kraven för den mest noggranna användare. Vi har allt från lätta och behändiga kikare när du är ute i skog och mark och promenerar. Vi har även högkvalitativa vakkikare då du sitter på vakjakt och tåliga kikare som är gummerade och tål tuffa tag när du är ute och jagar. Vi har kikare från bl.a. DDoptics, Delta Optical, Kowa, Meopta, Optolyth, Kahles, Docter och Zeiss. Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss.

 • Tillbehör kikare

  Tillbehör till kikare

  Här hittar du tillbehör till kikare, avståndsmätare, monokikare och nattkikare. Vi på Targetoptics har här samlat ett utbud av kikartillbehör. Du hittar allt från kikarselar och harnesk till linsrengöring och stativadaptrar. Behöver du en bärsele eller en linspenna så finner du det här, är det något du saknar så tveka inte att kontakta oss så att vi kan guida dig till rätt produkt.När det kommer till handkikare oavsett om det är en billig eller premiumkikare så behöver du ta hand om den. Att tänka på vid rengöring är att man använder linsdukar som förvarats i sluten förpackning och att du har borstat eller blåser rent objektiv och okular innan du putsar med duk eller linspenna annars riskerar kikaren att förstöras. Har du frågor om vård eller service av din kikare så hjälper vi dig gärna.

 • Avståndsmätare

  Avståndsmätare – för bra koll på sträckan

  Här hos Targetoptics kan du hitta mängder av olika avståndsmätare. Från lättanvända versioner passande för nybörjaren till mycket avancerade produkter som passar experten och kan användas även i svårare förhållande. Alla som är bekanta med skjutvapen förstår mycket väl hur kulans väg påverkas av omgivningen. Ett skott kan träffa långt ifrån där du siktat efter att vinden och tyngdkraften har gjort sitt. Då jägare ofta måste skjuta så att det första skottet träffar målet är det bra att ha en avståndsmätare som berättar exakt hur långt det är mellan dig och ditt mål så att du vet hur mycket du måste kompensera för. Vissa avståndsmätare har även inbyggda riktmedel och zoom. Det är inte bara jägare som ha användning av avståndsmätare, även arkitekter, byggare, kommuner med flera har stor användning av en avståndsmätare. Med de flesta avståndsmätarna så kan du även mäta vinklar och volymer. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om vårt utbud.

 • Monokikare

  Monokikare – en naturlig del av din utrustning

  Om du är ute efter en monokikare att ha med dig på jakten, på naturvandringen eller på resan är det här rätt plats att leta på. Targetoptics har ett stort utbud av olika alternativ att välja mellan. Monokikare som kan användas i många olika situationer som jakt och uteliv. Monokikarnas särskilda fördelar jämfört med vanliga kikare är ganska uppenbar, storleken och vikten. Den lätta vikten gör att även mindre starka personer som barn eller äldre människor kan bära den med sig utan större börda. Då de tar upp mycket mindre plats är de även lätta att ta med på resan då de mycket enkelt passar in i bagaget. Titta gärna på sortimentet och tveka inte att höra av dig om du undrar något.

 • Nattkikare

  Nattkikare – för natt- och mörkeranvändning

  Här kan du se vårt sortiment av nattkikare och mörkerkikare. En nattkikare kan återge en bra bild med ljus från endast från t.ex. månen och stjärnorna. Det den gör att att förstärka det befintliga ljuset så att vi kan uppfatta omgivningen som vi i vanliga fall inte skulle kunna se. Nattkikare och ,

  mörkerkikare eller som de också kallas ljusförstärkare har oftast en relativt liten förstoring då den främst är till för att kunna se i mörker, en nattkikare förstärker ljuset några tusen gånger, beroende på vilken generation den har. Desto högre generation desto större ljusförstärkning har den. För att förbättra funktionen ytterligare eller om det är i riktigt mörka förhållanden så använder många nattkikare IR-ljus. IR-ljuset har en räckvidd på mellan 50-200m beroende på kikarens kvalitet. Nattkikare används av bl.a. jägare, polis, väktare, militär och viltobservatörer som behöver kunna se i mörker.

 • Termiska Kikare

  Värmekamera för eftersök och räddningsarbete

  Targetoptics har mycket att erbjuda den som söker en värmekamera. Jakt under nattetid kan tyckas vara svårt, men en värmekamera låter dig lätt hitta vad du är ute efter. Här hos Targetoptics erbjuds ett sortiment av värmekameror som låter dig se värmesignaturer och därmed skilja levande varelser från bakgrunden. Värmekameror är mycket användbart för jägare som måste kunna se djuren vid t.ex eftersök samt även vid räddningsarbetare då man snabbt behöver kunna hitta skadade människor. Om du tror att en värmekamera är något för dig, men vill veta mer om hur de fungerar, så är du välkommen att höra av dig till oss.

per sida
Visar 1 - 12 av 524 artiklar
Visar 1 - 12 av 524 artiklar