Minox Kikare

Information

Nyheter

Minox Kikare Det finns 37 produkter.

Underkategorier

 • HG APO

  Minox APO-HG kikare utmärker sig med exceptionellt hög kvalité ED glas som ger den bästa prestandan, enastående skärpa och färgåtergivning. Tillverkat i Tyskland med Tysk optik säkerställer bästa kvalitetskontrollen utan genvägar. Minox APO-HG utmärker sig också med fantastiskt hög ljustransmission vilket gör att dessa kikare fungerar även långt in i skymmningen.

 • BD

  Minox BD fickformats kikare. Ibland uppkommer situationer som är "once in a lifetime" exempelvis ett hisnande landskap med enorma rikedom av underverk och imponerande arkitektur och med fascinerande detaljer som längtar efter att upptäckas. De tåliga och kompakta kikarna från BD serien gör det möjligt för äventyraren eller utforskaren att uppleva dessa ögonblicken fullt ut utan att missa något. Vare sig du hikar i berg, natur eller är på stadspromenad så hjälper BD seriens fickformats kikare dig att använda dina sinnen till dess fulla potential.

 • HG

  "Made in Germany"

  Minox HG är ett lysande exempel på Tyska ingenjörernas höga färdighet. Skapad för att ha bästa möjliga prestandan över hela optiska spektrat. Enastående hög ljustransmission, väldigt ljus bild och hög kontrast gör att flera av HG seriens kikare lämpar sig som vakkikare.
 • BN

  Minox BN är särskilt framtagna marina kikare. Det som utmärker dem mest från de andra serierna är att dem alla har autofokus från 12m till oändligheten, något som är nödvändigt på havet.

 • BV

  Minox BV utmärker sig med sin höga optiska prestanda, robust och greppvänlig kropp, hög tillförlitlighet även i hårt väder. Passar utmärkt till natur och djur observationer i alla typer av miljöer.

 • BL
 • BL HD

  Minox BL HD, kombinationen med HD glas, bästa ytbehandlingen och opto-mekaniska element gör Minox BL HD till en riktigt vinnare. Den lätta vikten tillsammans med den nya dynamiska öppna bryggan gör att dem särskilt ergonomiska. BL HD har allt som du kan förvänta dig utav premium kikare och självklart har dem kvalitetsstämpeln "Made in Germany".

 • BF

  Minox BF serien erbjuder komfort och kvalité till på ett kostnadseffektivt sätt. En väldigt bra instegsmodell vare sig du jagar, är naturintresserad eller fågelskådare. Multi coated lins system garanterar minimalt med reflektioner och en naturlig färgåtergivning. Fas korrigerad ytbehandling på prismor skapar en bild med mycket detaljrikedom och hög kontrast även när det är skymmer. Den låga vikten tillsammans med en compakt design gör att BF kikaren känns bra i handen. Med en robust aluminium kropp är BF serien tålig och vattentär upp till 3 meter.

per sida
Visar 1 - 12 av 37 artiklar
Visar 1 - 12 av 37 artiklar