Monokikare

Katalog

Tillverkare

Information

Nyheter

Monokikare

Monokikare – en naturlig del av din utrustning

Om du är ute efter en monokikare att ha med dig på jakten, på naturvandringen eller på resan är det här rätt plats att leta på. Targetoptics har ett stort utbud av olika alternativ att välja mellan. Monokikare som kan användas i många olika situationer som jakt och uteliv. Monokikarnas särskilda fö...

Monokikare – en naturlig del av din utrustning

Om du är ute efter en monokikare att ha med dig på jakten, på naturvandringen eller på resan är det här rätt plats att leta på. Targetoptics har ett stort utbud av olika alternativ att välja mellan. Monokikare som kan användas i många olika situationer som jakt och uteliv. Monokikarnas särskilda fördelar jämfört med vanliga kikare är ganska uppenbar, storleken och vikten. Den lätta vikten gör att även mindre starka personer som barn eller äldre människor kan bära den med sig utan större börda. Då de tar upp mycket mindre plats är de även lätta att ta med på resan då de mycket enkelt passar in i bagaget. Titta gärna på sortimentet och tveka inte att höra av dig om du undrar något.

Mer

Monokikare Det finns 27 produkter.

Underkategorier

 • Minox Monokikare
 • Optolyth Monokikare

  Sedan 1856 har Optolyth garanterat hög optisk standard och utmärkt kvalitet. Optolyths kikare och tubkikare är anpassade till särskilda behov av ornitologer, jägare och naturälskare. Även i produktionen fäster dem stor vikt vid miljöskydd. Endast bly och arsenik fria glas och material används i deras tillverkning.

  Optolyth arbetar för att förse dig som konsument med ett brett produktsortiment inom det optiska området.
  Alla Optolyths produkter är helt och hållet tillverkade i Tyskland och håller väldigt hög kvalitet. Varje kikare och tubkikare har hög tillförlitlighet och bygger på precisionstillverkning och en strikt kvalitetskontroll. Detta gör att Optolyth har 10 års garanti på material och tillverkningsdefekter. Endast för sortimentet "Sporting" är garantin reducerad till 5 år på material och tillverkningsdefekter.

  http://www.optolyth.de/

 • Vortex Monokikare
 • Zeiss Monokikare
 • Vanguard Monokikare

  En billig enkel och smidig monokikare från Vanguard 

 • Docter Monokikare
per sida
Visar 1 - 12 av 27 artiklar
Visar 1 - 12 av 27 artiklar