Sikte

Information

Nyheter

Sikte Det finns 2400 produkter.

Underkategorier

 • Kikarsikte

  Kikarsikten – ett stort utbud av olika kikarsikten

  Om du har ett behov av ett kikarsikte är det här sortimentet för dig. Välj fritt mellan många olika märken för just det som bäst passar dina behov. Här kan du hitta mycket, från enkla och billigare alternativ till kraftfulla kikarsikten som har blivit särskilt utvecklade för svåra förhållanden som kräver exakt precision i mörker och på långt avstånd. Oavsett vad du behöver kan du hitta något passande i Targetoptics utbud av kikarsikten. Sport och jakt har olika krav på gevär och därmed även på kikarsikten, men vi är experter på ämnet. Vi har gjort vårt bästa för att ha skapat ett brett utbud för alla tillfällen, kontakta oss för en konsultation över vilket kikarsikte som kommer att passa för din jaktbehov och ditt gevär.

 • Nattsikte

  Nattsikte – Jakt på natten och i mörker

  Leverans över hela landet och ett brett sortiment gör Target Optics till en mycket bra plats att köpa nattsikten eller mörkersikten. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. När det kommer till dåliga omständigheter som gör det svårare att skjuta rätt är mörker bland det vanligaste. En erfaren jägare vet hur viktigt det är med rätt förberedelser och rätt sikte är bland det bästa du kan ha när du ska göra det viktiga skottet. Här kan du även hitta tillbehör som batterier och tillbehör för mörkersikten. Jakt är redan svårt nog utan rätt förberedelser, så köp ett mörkersikte och ta med det när du ska ut på nattjakt. Kontakta oss om du behöver hjälp eller om du har några frågor inför ditt inköp av ditt nattsikte.

 • Rödpunktsikte

  Rödpunktsikte för jakt och sport

  Här hos Target Optics kan du hitta mängder av olika rödpunktsikten och relaterade tillbehör gjorda för ett antal olika vapen. Rödpunktsikten är kända för att vara praktiska för det flesta behov och är mycket vanliga för många slags jaktsituationer. Då de är mer kompakta än traditionella sikten är de bra att ha när det är dags att göra snabba skott, något som är viktigt oavsett om du sportar eller är ute på jakt. Ta gärna en titt genom sortimentet och se om du kan hitta något som passar dig. Om du har några frågor behöver du bara kontakta oss. Hos oss hittar du det populäraste svenska rödpunktssiktet Aimpoint till världens lättaste rödpunktssikte Shield Sights.

 • Fästen & Ringar

  Fästen till kikarsikte efter fabrikat - gjorda för att passa alla vapen

  Med alla extra tillbehör som kan användas med vapen är säkra fästen en nödvändighet. Här hos Target Optics kan du hitta en mängd fästen från skilda fabrikat och för många olika vapen. Det finns en enorm mängd olika tillbehör som du kan använda för att skräddarsy ditt vapen, och här kan du hitta ett stort sortiment av olika produkter. Då det är dags att montera tilläggen på vapnet erbjuder vi både montageskenor och ringar. Kikarsikte behöver linsskydd för att linserna inte ska skadas eller smutsas ner. Solskydd minimerar ljusreflektioner som kan varna djuren vid jakt och fokusrattar gör inställningen på siktet smidigare och mer precis. Då det kan vara komplicerat att välja rätt fästen till ditt vapen så kan ni gärna kontaktar oss om du undrar vad som skulle passa just ditt vapen och sikte.

 • Solskydd & Flip up

  Solskydd och Flip up hittar du hos oss

  Det här är sortimentet för dig om du behöver ett solskydd. Kikarsikte är en viktig del för dig som jägare, men reflexer från solen kan skrämma djur och varna dem att du är i närheten. Här hittar du förstklassiga skydd till ditt kikarsikte. Linserna är ofta den delen av ett kikarsikte som mest riskerar att bli skadade. Köp därför gärna ett skydd från Target Optics, här kan du hitta många olika alternativ, både avtagbara och flip up skydd. Kikarsikte är något som du kan behöva snabb tillgång till under jakten, vilket gör flip up skydd mycket praktiska då de bara är att flippa upp det när det är dags för användning. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du har några frågor. Varmt välkommen!

 • Termiska Sikten

  Värmesikten – jakt och eftersök

  Target Optics har mycket att erbjuda den som söker efter ett värmesikte även kallats termiskt sikte. Jakt under nattetid kan tyckas vara svårt, men en värmesikte låter dig lätt hitta vad du är ute efter. Här hos Targetoptics erbjuds ett sortiment av värmesikten som låter dig se värmesignaturer och därmed skilja levande varelser från bakgrunden. Värmesikten är mycket användbart för jägare som måste kunna se djuren då man gör t.ex. eftersök. Om du tror att en värmesikte är något för dig, men vill veta mer om hur de fungerar, så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer då att göra vårt yttersta för att hjälpa dig hitta rätt värmesikte.

per sida
Visar 1 - 12 av 2400 artiklar
Visar 1 - 12 av 2400 artiklar