Innomount

Katalog

Tillverkare

Information

Nyheter

Innomount

INNOMOUNT – Enkla att montera

Innomount ringar, baser och sadelmontage är högkvalitativa, snygga samt lätta att montera. Det går att montera snabb med två enkla steg och man behöver inga verktyg efter att man har passat in dem. Detta gör det lätt att byta från ett kikarsikte till ett annat kikarsikte och detta gör man på några sekunder. Innom...

INNOMOUNT – Enkla att montera

Innomount ringar, baser och sadelmontage är högkvalitativa, snygga samt lätta att montera. Det går att montera snabb med två enkla steg och man behöver inga verktyg efter att man har passat in dem. Detta gör det lätt att byta från ett kikarsikte till ett annat kikarsikte och detta gör man på några sekunder. Innomount har kikarsiktesmontage så som sadelmontage och tvådelade montage för kikarsiktesmontering som passar de flesta vapen som till Blaser, Sauer 303, Tikka T3, Merkel (B3 / B4 / KR1), RX Helix, samt till Picatinny och Weaver skenor. Innomount QR sadelmontage är snygga att titta på samt innovativt konstruerade med säker låsning där man öppnar dem i motsatt riktning vilket motverkar att de oavsiktligt öppnas.

Vi på Target Optics har tillgång till hela Innomount s sortiment

Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig att göra rätt val vid ditt köp. De olika typer av ringar och skenor som Innomount har tillgång till är följande: Ringar 25,4 / 26 mm, Ringar 30 mm, Ringar 34mm, Ringar 35mm, Ringar 36mm, Zeiss skenor, Swarovski skenor, Schmidt & Bender skenor, Docter sight och Aimpoint Micro.

Mer

Innomount Det finns 232 produkter.

per sida
Visar 1 - 12 av 232 artiklar
Visar 1 - 12 av 232 artiklar