Vortex Kikarsikte

Information

Vortex Kikarsikte

Vortex Kikarsikte – För jakt och sportskytte

Vortex är ett starkt, växande märke i Sverige. Detta då de lyckats att skapa en produktserie som vänder sig direkt till användarnas behov, dom erbjuder ett kikarsikte med den bästa kombinationen av värde, kvalitet och ett riktigt bra jaktoptik som är anpassat till alla förhållande till ett rimligt pr...

Vortex Kikarsikte – För jakt och sportskytte

Vortex är ett starkt, växande märke i Sverige. Detta då de lyckats att skapa en produktserie som vänder sig direkt till användarnas behov, dom erbjuder ett kikarsikte med den bästa kombinationen av värde, kvalitet och ett riktigt bra jaktoptik som är anpassat till alla förhållande till ett rimligt pris. Detta med riktigt bra mekanisk konstruktion som klarar alla vanliga kalibrar.

Alla Vortex kikarsikten inkluderar en livstidsgaranti

Vortex kommer med livstid garanti detta tillsammans med den gedigna kvalitén. Alla kikarsikten servars, underhålls och repareras av Vortex kunniga personal. Vortex designar allt med slutkunden i fokus till både den prismedvetne proffset och entusiasten. Kikarsiktena är fyllda med argongas för imtät funktion detta tillsammans med att de är av stål på stål konstruktion för större pålitlighet och precision. De flesta Vortex kikarsiktena har även vind- och höjd justeringar som ökar precisionen och pålitligheten ännu mer. Sen får man inte glömma att Vortex kikarsikten har en exklusiv ytbehandling av linserna.  

Mer

Vortex Kikarsikte Det finns 36 produkter.

Underkategorier

 • Crossfire II

  Crossfire II är Vortex billigaste serie och är designad för att prestera som de bästa siktena i sin prisklass. Enkla men erbjuder väldigt mycket sikte för pengarna. Passar bra för dig som bara är ute och jagar under dagförhållanden.

 • Viper

  Vortex Viper serien är framtagen med jägarens tuffa krav i baktanke. Med en kropp byggd i flygplansaluminium är Viper serien robust och tålig. FMC linser hjälper till att ge den detalj och färgåtergivning som krävs vid olika jaktsituationer.

 • Viper HS

  Vortex Viper HS (Hunting Shooting) är väl anpassat för jägaren som även vill kunna använda sitt sikte på banan. Alla sikten i serien har en 4 gångers förstoringsväxel och en generös eyebox. 

 • Viper HS-T

  Vortex Viper HS-T serien är en mix mellan dem populära Viper HS och Viper PST serierna. Viper HS-T (Hunting Shooting Tactical) är ett bra komplement för den som jagar men fortfarande vill kunna använda siktet till lite mer avancerat skytte. Med target rattar går det snabbt att justera för längd och vind. Välj mellan Mil eller Moa system på både riktmedel och rattar. Alla sikten i HS-T serien har icke medförstorande riktmedel i andra focalplanet (SFP) och är obelysta.

 • Viper PA
 • Viper PST Gen II

  Den populära Vortex Viper PST serien har blivit ännu bättre med Gen II av serien. Vortex har tagit med sig de önskemål som skyttar haft från PST serien och skapat Gen II som är lite bättre på alla fronter.

 • Diamondback

  Vortex Diamondback är ett stabilt och relativt billigt val av sikte. Passar perfekt som fösta sikte eller för dig som känner att du inte behöver något avancerat utan bara något som levererar varje gång utan krusiduller. Alla sikten i Diamondback serien har icke medförstorande obelysta riktmedel.

 • Diamondback HP

  Vortex Diamondback HP (High peformance) är en rejäl uppgradering av Diamondback serien. Denna serien har exempelvis XD-ED glas som ökar upplösningen och färgåtergivningen avsevärt, medans XR FMC ytbehandlade linser maximerar tiden du kan vara ute på kvällen innan det blir för mörkt för att jaga. Sido fokus gör det enkelt att jag även på lite längre håll en vad de flesta är vana vid.

  Dessa och många fler uppgraderingar är vad som gör Diamondback HP till en riktigt kämpe i sin prisklass.

 • Razor HD

  Vortex Razor HD är ett idealiskt sikte till den som jagar på långa håll och behöver en extrem precision. Siktes 35 mm tub i kombination med en låg förstoringsväxel gör att ljusinsläppet blir enormt förbättrat, vilket är till stor hjälp när det börjar skymma. Taktiska Mil eller Moa torn gör att du snabbt och enkelt kan justera för avstånd och vind.

 • Razor HD Gen II

  Vortex Razord HD Gen II är designat för att tillhöra toppskiktet i sin klass. Designat maximal precision gör dessa sikten till starka konkurrenter till andra taktiska sikten. Sikten är förutom att hålla optiskt hög kvalitet dessutom designade som stridsvagnar. Denna serien är extremt robusta och tåliga, vilket krävs av ett taktiskt sikte som skall kunna klara av ta smällar utan att förlora funktionen.

 • Strike Eagle

  Vårt mest sålda taktiska sikte till AR skyttar. Vortex Strike Eagle erbjuder en lösning på de tuffa och variationsrika situationer som en dynamisk skytt ställs inför. En äkta etta ger möjlighet till snabbt skytte på korta avstånd och ett vrid på zoom ratten gör det möjligt att snabbt växla till mål på långt håll. Strike eagle har ett taktiskt belyst riktmedel skräddarsytt för AR skyttar.

  Detta sikte är även populärt bland drevjägare eftersom det erbjuder väldigt mycket sikte för pengarna och har ett trevligt riktmedel med en stor belyst ring runt pricken i mitten.

 • Diamondback Tactical

  Ett bra och relativt billigt alternativ för dig som vill ha några av de egenskaperna som ett taktiskt sikte erbjuder. Target rattar för snabb korrigering för avstånd och vind. Zero stop gör att du snabbt hittar tillbaka till din nolla. Fiberoptisk pekare gör att du hela tiden ser vilket läge rattarna befinner sig i.

 • Golden Eagle HD

  Vortex Golden Eagle HD är särskilt designat för långhållsskyttar, F-klass och andra tävlingsskyttar. Med fyra gångers förstoringsväxel, sido fokus, generöst ögonavstånd och robust konstruktion gör denna serien till idealiska tävlingssikten.

 • Razor HD AMG

  Vortex Razor HD AMG är särskilt framtaget för långhållsskyttarnas tuffa krav och erbjuder därmed maximal precision. Alla delarna i AMG serien är tillverkade och ihopsatta i USA bortsett från riktmedlet som är tillverkat i Tyskland. Detta gör att Vortex Razor HD AMG kan hålla sig i det absoluta toppskiktet bland kikarsikten. I denna serien har tillverkarna dessutom arbetat hårt för att få ner vikten till minsta möjliga utan att offra precision och kvalitet.

per sida
Visar 1 - 12 av 36 artiklar
Visar 1 - 12 av 36 artiklar